Om oss

HISTORIE

AS Sigurd Hesselberg ble stiftet i 1897 av Generalkonsul Sigurd Hesselberg, som et agenturfirma med leveranse til bryggerier rundt om i Norge. Etterhvert ble gulvbelegg og maskiner sentrale produkttyper. Sigurd Hesselberg satset senere på støpeasfalt og gjorde dermed bedriften til den første i Norge med asfaltvirksomhet.

I 2013 ble eiendommene i Oslo, Bergen og Moss skilt ut fra AS Sigurd Hesselberg og stiftet som egne selskaper. I 2017 investerte konsernet i Eiendom Solgaard Skog og Eiendom Trondheim. I 2018 investerte konsernet i Eiendom Stavanger som blir ferdigstilt 01 mai 2019. Alle eiendomsselskapene er heleide datterselskaper av morselskapet AS Sigurd Hesselberg.

AS Sigurd Hesselberg er et finansielt sterkt og kvalitetsmessig stabilt konsern som satser for fullt på å innfri de stadig økende behov vi ser i markedet. At vi har de mest nyskapende og innovative fabrikkene i ryggen gjør oss overbevist om at vi skal være et godt valg for kundene inn i fremtiden. AS Sigurd Hesselberg forsikrer at tjenestene og produktene er av høyeste kvalitet; både når det gjelder ytelse og driftssikkerhet, men også når det vedrører komfort.

At vi er, og alltid har vært, et norskeid selskap gir oss mer innsikt i norske behov. Samtidig betyr dette en kortere beslutningsvei og dermed en raskere beslutningsprosess. Med et sterkt og utbygget servicenett og oppfølging er service aldri langt unna. Vi kjenner norsk kultur.