Hesselberg Eiendom Stavanger AS

Fredag 10. mai var det åpning og snorklipping av Hesselberg sitt nye anlegg i Stavanger. Et helt nytt og fantastisk bygg står nå klart på Kverneland Næringspark. 1300 m² nystøpt betong er blitt reist opp og er klar til bruk for våre selgere og servicemekanikere i Stavanger.

Avdelingen feiret 10 mai med å holde en åpen dag for publikum med grillmat og kake til alle som kom innom. Kl. 12.00 var det innledende tale av prosjektansvarlig Næringseiendom Erik Solås fra Hesselberg.

Talen ble etterfulgt av snorklipping med representant fra Klepp kommune. Et fantastisk oppmøte fra lokale og tilreisende satte en fin ramme på markeringen.

Bygget rommer verksted til både Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS, samt egen vaskehall og sveiseverksted. I andre etasje er det 300 m² kontor og møtelokale til et voksende salgsapparat og administrasjon. På den 5,5 dekar store tomten er det også et demofelt på 400 kvadratmeter. Investeringen har kostet i overkant av 30 millioner og er en del av Hesselberg’s storsatsning.

Prosjektleder:
Erik Solås
A/S Sigurd Hesselberg
Prosjektleder Næringseiendom & Controller
Selma Ellefsens vei 15, 0581 OSLO
Mob: +47 480 00 505
Mail: erik@hesselberg.no
www.hesselberg.no

 • Tomt:

  5,5 mål

 • Bygget :

  2019

Hesselberg Eiendom Stavanger AS

 • Besøksadresse:

  Plogfabrikkvegen 14, 4353 Klepp

 • Faktura adresse:

  Postboks 74, 2017 Frogner

 • Faktura e-post:

  Faktura@hesselberg.no