Hesselberg styrker satsningen i Stavanger

Publisert: 15.08.2019
Del

Helt nytt Hesselberg- bygg i Stavanger!

Fredag 10. mai var det åpning og snorklipping av Hesselberg sitt nye anlegg i Stavanger. Et helt nytt og fantastisk bygg står nå klart på Kverneland Næringspark. 1300 m² nystøpt betong er blitt reist opp og er klar til bruk for våre selgere og servicemekanikere i Stavanger.

Avdelingen feiret 10 mai med å holde en åpen dag for publikum med grillmat og kake til alle som kom innom. Kl. 12.00 var det innledende tale av prosjektansvarlig Næringseiendom Erik Solås fra Hesselberg.

“Jeg vil aller først takke våre eiere. At vi i Hesselberg har eiere som er villig til å satse så stort, ser jeg på som en stor tillitserklæring til de ansatte og vår fremtid i Hesselberg”.

Samarbeidet med grunneier Per Steinar Lothe i prosjektet har vært både lærerikt, morsomt og svært hyggelig. Per Steinar er en gründer som leverer kvalitet i alt han gjør, og vi er veldig glade for å bli en del av denne næringsparken” innledet Erik Solås.

Talen ble etterfulgt av snorklipping med representant fra Klepp kommune. Et fantastisk oppmøte fra lokale og tilreisende satte en fin ramme på markeringen.

Bygget rommer verksted til både Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS, samt egen vaskehall og sveiseverksted. I andre etasje er det 300 m² kontor og møtelokale til et voksende salgsapparat og administrasjon. På den 5,5 dekar store tomten er det også et demofelt på 400 kvadratmeter. Investeringen har kostet i overkant av 30 millioner og er en del av Hesselberg’s storsatsning.

Et identisk bygg skal reises medio desember 2019 i Trondheim, på adresse Stavsjøvegen 30, Hommelvik.