Hesselberg styrker satsningen i Stavanger

Publisert: 01.10.2018
Del

Vi har gleden av å meddele at konsernledelsen i Hesselberg ytterligere styrker satsningen i Stavanger.
 
Det er nå signert på kjøp av 5500m2 tomt på Kverneland Næringspark og kjøp av totalentreprise som vil gi oss et nøkkelferdig bygg med grunnflate på rett i overkant av 1000m2. Bygget vil romme verksted, lager, vaskehall og kontorer for Hesselberg Maskin og Hesselberg Truck. Bygget er skreddersydd til Hesselberg Maskin og Hesselberg Truck sine behov. Bygget vil få en presentabel front fasade i slipt hvit marmor og vil bli oppført i betongelementer i mørk betong. Det vil på tomten være et demofelt på rett i overkant av 400m2, uteområdet forøvrig vil i hovedsak være brosteins belagt.
Byggestart er satt til tidlig høst 2018 og innflyttingsdato er satt til 1 mai 2019.
Vi gleder oss over den ytterligere satsningen, og ser frem til nytt Hesselberg senter i Stavanger.